Anställda

Behöver du komma i direktkontakt med någon av våra anställda?

Projekt

Vill du veta mer om vad vi har gjort? Läs om våra projekt.

Sociala Medier

Affärsidé, mål & strategi

Affärsidé

Mer Hem erbjuder attraktiva bostäder till hög kvalité där köparen får vara med och forma sin bostad i form av olika tillval.

Vi förvärvar både råmark och detaljplanerade markområden där vi genomför projekten från ax till limpa. Det vill säga från markexploatering till färdig bostad.

Mål

Vår ambition är att bli en väl ansedd och välkänd aktör inom fastighetsutveckling och exploatering där vi ska vara den som man vill vända sig till. Både bostadsköpare och partners ska se oss som stabila och seriösa, man ska känna att man vill jobba med oss i Mer Hem. Våra ambitioner och mål ligger i vårt tänkt om koncept och kvalité.

Strategi

Här är några viktiga punkter som vi identifierat och vilka vi hela tiden behöver underhålla och utveckla för att nå målet:

  • Att hålla hög nivå och kvalitét på våra nyproducerade bostäder.
  • Det är extremt viktigt att hela tiden bygga och forma en organisation som ska bestå av mycket kompetenta och pålitliga medarbetare, underentreprenörer, leverantörer och partners.
  • Vi ska hela tiden på bästa sätt nå ut med våra projekt och objekt på marknaden i form av förstklassig marknadsföring där våra områden varumärks individuellt.
  • Hela tiden hitta vägar till samarbete för nödvändig utveckling.
  • Att vi kan visa upp en skalbar organisation såväl som affärsidé. Detta för att hela tiden kunna möta upp mot marknadens behov och efterfrågan.
  • Ge våra medarbetare de verktyg och den frihet de behöver till utveckling, kreativitet och nyskapande idéer.